Gästbok

Ludvig Persson

Vi ställer in träningen ikväll då det är för som sagt att de kan. Eftersom matchen på fredag är den sista för säsongen så kommer jag avboka resterande uteträningar, om inte fler visar intresse för att träna dvs...

Ludvig Persson

För få som visat intresse för att träna ikväll, så det blir ingen träning. Hoppas vi kan köra nästa vecka, då borde det vara fler som kan.

Ludvig Persson

Hej! Tyvärr ställer vi in träningen ikväll. Nu återstår det inte så mycket av säsongen, endast 2 matcher och några träningar kvar. Nästa match är på fredag och den sista matchen är den 5 oktober.

I vanlig ordning får man gärna logga in här och anmäla sin tillgänglighet till matcher och träningar redan nu. Vore kul om vi kunde få till träning nästa vecka, särskilt eftersom det inte är någon match den veckan.

Ludvig Persson

Vi kör träning ikväll! Ser ut som vi blir 11 st

Ludvig Persson

Dessvärre ställer vi in träningen ikväll då vi bara är 5 st som sagt att vi kan. Hoppas på bättre uppslutning nästa måndag!

På fredag är det match igen, så man får gärna meddela antingen här eller direkt till mig så snart man vet om man kan vara med eller ej. Vore kul med två vinster i rad, och chansen till det ökar ju om vi blir några avbytare! (i och för sig lyckades vi ju vinna utan avbytare i fredags men tror inte det är särskilt framgångsrikt i längden)

Ludvig Persson

Vi kör träning ikväll igen, verkar som vi blir 10 st

Ludvig Persson

Hej, kul att vi är en del som kan och vill träna! Utöver vi 5 som sagt ja här på hemsidan så kommer Renato, Sachi, Pedro och några till, så vi ser till att köra ikväll.

Ludvig Persson

Vi är inte så många som sagt ja här på hemsidan, men vi ska bli åtminstone 9 st ikväll så vi ser till att träna. Hoppas vi kan bli ytterligare nån mer i kvällssolen på Skuru!

Ludvig Persson

Vårt VM-tips är klart och redo att börja säljas!
Som många känner till brukar vi anordna ett tips för att dra in lite pengar till klubbkassan, och om bara några veckor så är det ju fotbolls-VM i Ryssland! Nu har jag och Ljung hunnit fixa klart det sista med tipset och det ligger uppe ivdtips.se på för att börja säljas. All info finns på länken ovan men det som gäller är att tipset kostar 100 kr och behöver vara betalt senast 16:55 den 14 juni (innan den första matchen kickar igång).

Så köp ett tips och sprid sedan ordet – berätta för familj, vänner och bekanta så att de kan köpa tipset och både bidra till vårt lag men också vara med i ett roligt tips och tävla mot dig :)

PS i vanlig ordning får man gärna gå in och anmäla om man kan komma ner till Skuru den kommande veckan, dels på morgondagens träning och dels om man är tillgänglig för fredagens match.

Ludwig Swartz

A de ska jag tack ludde

Sidor